BBCenter.sk - E-shop - Proteiny, Carnitin, Creatine, Gainery atd.
Tvaroh je úžasná potravina, ktorá obsahuje vysoké množstvo bielkoviny Kaisein, ktorá sa v tele rozkladá po dobu niekoľkých hodín a zásobuje svaly bielkovinami. Práve tvaroh je základom dnešného receptu na diétne tvarohový koláč, ktorý sa skvele hodí ráno na raňajky s kávou.http://www.bbcenter.sk/eshop/proteiny/100-micellar-casein/
SUROVINY
- 250g jemný tvaroh odtučnený
- 275g hrudkovitý tvaroh odtučnený
- 4 lyžice bieleho jogurtu
- 3 vajíčka
- 1 balenie vanilkový puding
- 2 lyžice kakaa
vanilková aróma
med
POSTUP
Vezmite si vaničku mäkkého odtučneného tvarohu (250g) a jeden tvrdý odtučnený hrudkový tvaroh (275g).
Tvarohy dôkladne rozmixujete v mixéri a pridáte 4 lyžice bieleho jogurtu a jedno vrecúško vanilkového pudingu.
Všetko dôkladne zmiešame a pridáme 3 vajíčka a na osladenie med, či sladidlo napríklad Stéviu.
Znovu všetko zmiešate
Vzniknutú hmotu rozdelíte na 2 diely, jeden väčší a druhý menší.
Do menšieho dielu vložte 2 lyžice kakaa a premiešajte.
Následne si pripravte formu na pečenie a vysteľte ju papierom na pečenie.
Na papier na pečenie začnete vrstviť hmotu.
Najskôr nalejte do stredu formy trochu bielej hmoty a do stredu bielej hmoty nalejte trochu hnedej kakaovej.
Takto proces opakujete na celú formu, až kým nie je všetka hmota vo forme.
Formu vložte do rúry a pečte najskôr pri 175 stupňoch Celzia po dobu 20 minút a následne znížte teplotu na 150 stupňov Celzia a pečte 30 minút. Hotovo prajeme dobrú chuť.